Rólam

A természet szeretete a Drégelyvár helyismerete inspirált és 2000-ben vásároltam meg a közel 10 hektáros területet. Lépésről lépésre haladva takarítottam a bozótost, a környező erdőket és műveltem a területet erdőgazdálkodóként. Egyre több barátom és betérő kiránduló ösztönzött arra, hogy további fejlesztéseket valósítsak meg. Először nomád sátorozóhelyek kerültek kialakításra, ahol cserkészek és osztályok tértek évről- évre vissza. Több kérés mentén, végül 2012-ben önerőből készült el az általam tervezett és épített Várvölgy Szálláshely, melynek éke a helyi téglából rakott sütésre és fűtésre is alkalmas kandalló.

Kulman József
Drégelyvár

Minden évben igyekszem a lehetőségeimhez képest fejleszteni, szépítgetni a környezetet, mert az ide érkező vendégek igényei ösztönöznek az újabb, és újabb ötleteim megvalósítására. Büszke vagyok rá, hogy saját tervezésem mentén valósítottam meg 2017-ben a Lombkorona szálláshelyet, amely közel 4 méter magasságban várja a természet kedvelőit. Megtartva az eredeti sátorozós lehetőségeket, ma már 5 típusú szállást tudok biztosítani, de legfontosabbnak mégis azt érzem, hogy az idelátogató osztályok megismerkedhetnek a családi- és népi játékokkal, melyek eszközeit szintén én készítettem.

Az 1970-es években még többnyire művelt szőlőket neveltek a mai Drégelyvár szabadidőparkban. Később a gazda nélkül maradt területet a természet elhódította a műveletlen szőlőket benőtte a gaz, a cserjék, a fák mely aztán áthatolhatatlan bozótossá alakult. Remek búvóhelyet adott az itt élő nagyvadak számára akkor és most is. Vendégeim örömmel fedezik fel a természet csodáit, ezen a rendkívüli helyen. Önt is szeretettel várom!

Drégelyvár
{ "statusCode": 500, "error": { "type": "SERVER_ERROR", "description": "ERROR: Module 'memcached' already loaded on line 0 in file Unknown." } }